En mixtape a la emma och pocahontas- menar alicia

 

Se vad man kan hitta... Detta är vad man kan kalla jämnställdhet. En karaktär a la Alicia och en låt a la Emma. Allt i ett.

 


Stockholm och paket


Hej!

Idag var jag i Stockholm, det var en rolig dag, men ack så mycket folk. Buääh, saknar lilla folktomma huskvarna. Jag har köpt en julklapp till min mamma, är ute i god tid. Förutom det har jag slagit in paket idag, för min pappa fyller år imorgon. Tror inte han läser min blogg så kan avslöja att jag köpt en Huskvarna tröja till honom muahhaha.

Imorgon fyller som sagt min pappa år. Hurra! Och då kommer  Emmas mamma med en tårta hem till oss. En höst tårta, hurra hurra hurra! :D Lägger nog ut en bild på den sen, gör lite smygreklam sådär. Imorgon skall jag också träffa min storebror som jag inte träffat på....7-8 år? Ska bli skojsigt.
Ne nu skall jag gå och umgås med min familj och sen titta på debatt. Titta nu också!

Godnatt


Tiden går, klockan slår.


Emma! Rubriken är en ledtråd till dig vad du skulle skriva! :)

Ni andra, hej! :)

Jag hade faktist tänkt skriva ett ytligt inlägg idag, men sen så tänjkte jag : näe! Skärpning!
Jag och Emma var och tittade på skor idag , egentkligen skulle vi kolla på höstskor eftersom jag "behöver"  enligt min mor nya höstskor eftersom jag inte får gå i mina converse när de blir kallt och jag kan ju absoluuut inte citerar: " slaska runt i mina fula uggs när conversen är för kalla".. Yeye whatever :P
Så jag skulle alltså se på stövlar, eller aa höstskor men jag kollade på klackar istället, klackar som har en rem runt fotleden - eftersom jag har så smala fötter så skulle jag kunna ha 2 storlekar mindre än vad jag har och ändå så åker min häl upp varje gång jag går i de förmorrade klackskorna så jag tappar dem. Morr.
Aja, det jag hade tänkt skriva var att sätta in bilder på skor jag vill ha och blabla men vet ni vad, vet inte vad det är med mig, men känns sååå patetiskt att skriva om det just nu. Tänk vad bortskämd man är.. som har hur många skor som helst egentkligen bara att man plötsligt fått för sig att de är fula, omoderna eller vad som helst. Fyfan... att man bara vill ha, och ha och ha.... Näe! Jag tänker minsann inte köpa några nya skor i år. Och jag tänker minsann gå i mina såååå fuuula uggs hela vintern, och jag tänker gå i mina converse så att jag blir blöt om fötterna hela vintern. Och om det stör mig får jag helt enekelt plocka fram ett par rosa stövlar med päls på som jag aldrig använt som jag köpte i mellanstadiet och som jag vet fortfarande passar.. Ja, så får det bli!

Och tänker faktist inte ens köpa nånting matriell denna månad till mig själv tror jag. Tänker jobba bort min ytlighet nu.

God natt :)


jordgubbssnören!

jag sitter och mummsar jordgubbssnören och dricker kola:) det var faktiskt alicia som fick mig att börja äte dem igen och jag e så glad för det. idag åt vi kinamat på östersjön och ja det känns som gamla goda tiden. men det e väll det absolut bästa med denna stad:P just precis i denna stund så lyssnar jag på denna veckans top 2 låtar. mkt bra måste jag säga god smak har jag ju:P

Cindy Lauper på första plats sen The killers som tvåa just nu.

Jag sa till alicia att jag skule skriva om något specifikt ämne idag men jag har helt glömt bort vad det var:P

back to telge

Nu e vi tillbaka i Södertälje. Ganska skönt faktiskt. man får god mat underhållning. Min första natt va inte den bästa. började med att hälsa på davids kanin sen direkt började jag skriva på mitt engelska arbete. detta arbetet skulle vara det sista i kursen och den största uppgiften så en aning press. jag var klar 2 inatt. har ingen aning om det bllev bra eller inte men nu e den iaf klar.

Today fick jag thai mat iaf:) superglad! och att toppa det så köpte jag muse nya skiva! med dvd.!
Ludde som kaninen heter var riktigt nyfiken igår. men han var inte direkt modig. Jag låg på mage på golvet med benen mot soffan och tydligen var det hans ställe att gå under soffan som jag täckte. kaninen hoppar inte över utan han kryper över mig som ja jag vet inte vad men det var inte särskilt kaninigt. Idag skulle jag klippa och borsta honom men kom bara halvvägs. som sagt så e han riktigt harig;P

vi skulle åka och handla nu på eftermiddagen och så frågar dem vart vi ska handla jag tänker automatiskt willys men det e ju fel sida av stan:P så då säger jag coop och då flinar tony och jag tar det som ett haha om du bara viste vart jag ska garv. och riktigtså var det han kör till ICA. Genast börjar jag predika kring hur jävla kassa dem e och visst´jag har handlat mat där många gånger men nu får det fan ta och räcka! efte deras nya reklam kring denna praktikant Jerry. Och att ingen stppar reklamen det övergår mitt förstånd. den har väckt många diskutioner men trots det så släpps ett annat avsnitt med Jerry. Det är presenterat på det absolut värsta sättet jag kan tänka mig. Jag bojkottar dem och det bör alla göra.

eftersom att det var så länge sen jag skrev har jag ganska mkt att hinna ikapp. Jag kan komentera att spindeln nämnd i tidigare inlägg inte blev petad på utan alicia tog tag i benet och sa til mig "titta han splatrar han e inte död!?" jo och sen har vi tittat på den vita masajen, as bra film verkligen och sen var det Alicias garvattack. hon har alldrig pratat med en sån där automatisk telefonsak som man beställer tid hos:P han frågade två gånger vartifrån och  vart vill du åka och hon lägger på så jag tar över och ska säga från jönköping till södertälje och jag kan inte säga södertälje utan att småskratta så maskinen fattar inte. Det e då alicia nästan svimmar för hon skrattar så mkt. hon gick ut i köket och när hon ko tillbaka kunde hon inte prata om det på hela kvällen utan att garva:P

imorgon vet jag inte riktigt vad jag ska göra. kanske tar en tur med fika till ellis och mormor ute i enhörna. ska förhoppningsvis till körskolan om min ömma fader kommer till skott.

jaja men ska försöka var lite mer aktiv i mitt skrivande. hej på er! / Emma

Hemma


God morgon,

har glömt att säga att vi är i Södertälje. det är vi iaf. Hemskt men underbar känsla varje gång.. Vi åkte buss hirt, bättre än tåg, inge illamående...Stannar minst en vecka.
vi höres.


gästblogg

hejhejhej :D

aurora aka Loli(alicias lilla lillasyster) gästbloggar för att bloggen ska få fler läsare, alicia o emma ni kommer tack mig sen!
alicia e hemma nu iaf, wiiihu. eller hon e här o hälsar på kanske man ska säga.
aja har inge att skriva, bara de att jag e grymmm på tekken 5, eller vare nu hette..
tjarå (:


Här e jag!


Imse vimse spindel


God afton,

Emmas arga inlägg kommer ( lovar ! )

Men eftersom hon är så seg ( hehe ) så skriver jag igeen. Sitter och ser på idol, fast det är reklam nu.

Igår gick en spindel på min arm när jag satt vid datorn.. Blev så chokad att jag ställde mig hastigt upp. Den var svart och minsann inte så liten heller. Sedan försvann den och Emma drabbades av lite panik att vi inte kunde hitta den. Men den hade kurrat ihop sig på vårat köksgolv, så jag petade lite på detn och Emma blev alldeles till sig :P HUUUR KAN DU TA I DEN ?!?!?! :O

Hehe, eftersom jag inte vill ha regn, fick emma inte döda den, så djurvänner som vi är så släppte vi ut den igen, trots att den var 3 ben fattigare.



Riktigt såhär stor var inte spindeln. Detta är en chilenska fågelspindel (ja den lever vilt där) och en sånhär har spatserat över min mamma när hon låg och solade på stranden i chile. Heheh, ni kan ju gissa hennes reaktion. :) . Allt är faktist mkt större i chile, tex spindeln som ni ser på bilden och kottarna, ni vet från träden är ungefär lika stora som våra händer. Inte kul att snubbla på, men fina är dem :D

Imorgon har vi ju högskoleprov... Vi har inte pluggat något så några höga resultat förväntas inte heller. Jaja, jag vet, vi får skylla oss själva. Men jag tror det kommer gå riktigt bra för Emma faktist, det verkar liksom vara hennes grej! Jag som däremot är sämst på både matte och ja, engelska också har inte så överdrivet stora förväntningar på mig själv... Målet är väll att få högre än vad jag fick förra halvåret men inte ens det förväntar jag mig haha, Får jag 0 rätt så får jag :D
Nu ska jag gå och hjälpa Emma att städa i köket innan hon river stället... Sen skall jag bre mina MACKOR till imorgon och ska hjälpa Emma att göra pasta sallad till henne. Jag äter inte pasta frivilligt.

Förresten har Rigo åkt ur från körslaget. VI TÄNKER INTE TITTA MER PÅ DET- FRÅN OCH MED NU ÄR DET BOJKOTT.

Hejdå! Önska oss lycka till imorgon.. Vi skall upp klockan 06.30, förstår nu katastrofen? Idag kom en som skulle byta våran elmätare han skulle komma 12.00 och vi (läs jag) häll på att försova oss till det. Här är vi så bortskämda med att sova minst till klockan 13.00. MINST 12 TIMMARS SÖMN SKALL DET VARA HEMMA HOS OSS =D


Vår skola



Den vita bananbyggnaden nedanför är högskoleområdet. Vår skola, så fint , såå finnt. Avundsjuka? ;D
Ett arg inlägg skrivet av emma uppkommer strax.. för att veta om det handlar om, klicka in er lite senare!
Fortsättning följer!


 


Andra avenyn


Hallojsan!
Det var ett tag sen. Vi har inte orkat skriva helt enkelt :)
Idag har jag varit i skolan iaf, fick högsta betyget i högskole uppsatsesen, give me five!
Lämnade även tillbaka alla böcker som behövdes lämas på biblioteket, och var på 4 timmars lektion.
Sedan har jag fikat med en tant som var mellan 70-80 år gammal.. höö.. fråga mig inte hur det hände, hon frågade mig " ska vi ta en kaffe elller"... " ööhh... ahh .. ehh hehe.. visst :S"
vi går i samma klass alltså, HAHA... Okej nu släpper vi det.
Sen brände jag mig självklart på kaffet också som minst var 10000 grader varmt... aotch, tungan gör dunder ont.
Ja.. det var det, det. Nu på Lördag skall Emma och jag göra höskoleprovet, jag känner mig lugn, och har inte orkat studera till det.. Det får gå som det går! (Fast det sakdar ju inte om ni håller tummarna åt oss)......

Nu skall jag snart se på Andra avenyn. Måste bara följa det.... Ojuste, på tal om tv progra, har ni sett på grannfrejden eller? HAHA jag och Emma såg  på det igår HAHAH hahahhaa... så roligt det var! Vid gned oss av skrett, men skriver ett roligt inlägg om det imorgon eller nått då vi har tvätttid...
Andra avenyn var det ja.... Alltså Greger måste vara den sämsta, äckelgubbe alltså.. Kitty och Roxanna är rätt så sköna ( Kitty är halvchilenska både in real life och in andra avenyn). Coolt, coolt..
Sen tycker jag om Sigrid! HAHAHAH hon är så rolig. Lotta och prästen samt Ica gubben och Lottas syster .. daaah... uppryckning!
Om jag vore producent skulle jag göra så att Lotta och Roland blev tillsammans igen. Att prästen bara ägnar sig åt att vara präst. Att Kim och Liv blir tillsammans igen. Att Greger typ går under, att Sigrid flyttar till en trevlig etta med Markus. Att Roxanna och Hamsa blir tillsammans, att Kitty hittar sin dotter och lever livet med Tony... Hmm... Typ att Hästan hamnar i fängelse... ja, det var väll allt....
Snipp snapp slut, då var sagan slut!
(Också kan jag sluta titta på serien som EGENTKLIGEN är bajs).


Home from the rain


Hemma från A6 nu.. väntar på att maten ska bli klar.. Kyckling marinerad i Coca - cola... Spännande va...
Annars var de ett alldeles för trist väder ute, riktigt kallt och ruggigt och regnit, ush hatar hösten! Och för er som varje år får för er att ni tycker om hösten bara för att ni FORTFARANDE blir p¨verkade av fina röd/gula höstbilder... hehe, vakna! Hösten är inte så ! Hösten är KALL, REGNIG, TRÅKIG och GRÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ.
Men vi närmar oss faktist vintern. I Huskvarna har de ju redan snöat, kanske ni såg på rapport?  Alldeles vitt var det ute på morgonen, och de som ägde en bil fick borsta och skrapa sina bilar...huh...

Laddar för idol annars, som börjar om en timme. 20.00 på kanal 4. Det är visst Michael Jackson tema.. Ska bli kul att se, men sedan anklagelserna och Michal Jacksons pedofili har jag faktist slutat lyssna på honom, även om han blev frisläppt.. Njaa helt oskyldig, tror ni verkligen att han var det....     Ne! Det tror iaf inte jag! Och jag tillhörde nog än av dem som inte "sörjde" hans död. Alltså nu pratar jag inte om hans liv som artist, visst var han king of pop! Men som människa... (?) Nee tror inte denna man var riktigt frisk eller godhjärtat.

Oki men ha en trevlig fredagskväll =) Fredagsmyyys!


Djävla svininfluensa djävel



Tänkte skriva ett inlägg tillägnat till den som ligger hemma i över 40 graders feber och som inte kan göra något alls. (Förutom att kika in på bloggen då ;)
Alltså denna djävla influensa... Jag kommer iaf Inte vaccinera mig. Kan ju hoppas på att man redan har haft det ( hade feber m.m ocg dagen efter fick Emma ont i kroppen) Hoppas vi båda haft svininfluensa :P Så är vi immuna mot den nu...
Men aa.. största sannolikhet är ju tyvärr att vi Inte haft den, om det inte var den mildaste formen ( inte ens det var det nog hehe )...
Men skall ändå Inte vaccinera mig, blir man smittad så blir man. Men tycker de är dåligt att vaccinet kom jätte många dagar försent till Sverige, så många av dem som var i riskgruppen som skulle få vaccin aldrig han få nån innan de blev smittade. DÅLIGT!

Igår såg jag på Debatt, på Svt. Det handlade om ifall Nikab ( vet ej hur de svavas) skall förbjudas eller inte.. Ni vet en såndär slöja som täcker precis hela kroppen förutom ögonen?
Jag tycker : Det är grovt att förbjuda saker och Egentkligen skall man ha rätten att gå ut som man vill. Men samtidigt ska det finnas gränsen. Man skall inte gå ut naken och inte heller som ett spöke! I mean, tänk att gå till banken helt täckt på det där viset, personen kan ju göra värsta rånet utan att kameran kan identifera personen senare. Samma sak, om tex Anna Linds mördare eller liknande hade burit Nikab hade han heller aldrig blivit "fångad".. Förstår ni?
Sen att  bära Nikab skall kallas "religionsfrihet" är FEL. Ingenstans, inte i koranen, i bibeln eller nånting står det att man skall bära något sådant, det står inte ens att man behöver täcka håret (syftar på personer som bär slöja).. Men det är deras val..  Aja nu skall jag duscha och allt det där sen skall vi iväg till A6- Shoppingcenter!!!!!!!!!!!!
Men aja, fick inte med allt jag skulle skriva men, Hejdå!!

Hej!


Vi har inte skrivit så mycket för det har inte hänt så mycket... Vi tvättar, lagar mat, städar, studerar.. Ungefär så ser dagarna ut, välidgt skönt dock =)
Nu håller vi på att tvätta iaf, senare skall jag börja med mat: Kött, ris och sååås.
Igår gjorde jag pastel de choclo, två plåtar, 1 kg köttfärs, 3 stora konservburkar med majs m.m - Tog slut innan kvällen tog slut.
aja det var väll allt, hörs sen.

Alicia goes Nina


Mors!

Idag har inte hänt så mycket, har bara varit ute för att köpa lite grejer och för att panta burkar. Tänkte bara titta in och skriva nått då jag inte riktigt ser fram emot den städning som ligger och väntar...

Vet ni vad som hände inatt? Jag och Emma gick väll och la oss sidårä 01-02.00.. Ni som läst känner ju till mina sömnproblem även fast de blivit bättre hehe. Men det är ju inget nytt att jag ligger några vaken nåra timmar innan jag hamnar i dvala. Hur som helst, plötdigt hör jag ett rop i all panik:
Aliciaaaa, vad gör duuuu?!?!
Jag: va?
Emma: Oj nej det var inget.. det var nått på franska de  var inget....
Alicia:  Okej :S (en aning förviirad)
Emma: vad är klockan?
-04.30
Emma: Ååååh vad trött jag blir på mig själv...
Alicia: Hehe, välkommen till min värld.

Senare när vi vaknade vid lunch tid var vi ju bara tvugna att diskutera saken, emma , vad hände egentkligen?
Haha, faktum är, att Emma INTE hade drömt så som hon svara " det var nått på franska" huhu, whuuuut?
Nene, utan hon hade drömt att jag "blev" eller rättare sagt gjorde värsta Nina karatemovsen från Tekken 5.. haha jag hade alltså gjort någon slags spark rakt ut genom fönsret, och därav emmas panik, ALICIAAAA vad gör duuuuu?!?!

Hade tänkt lägga ut en bild på superkvinnan (lönnmöderskan) från Tekken 5 som jag var i Emmas dröm, men datan fattar inte vad jag vill så vi får klara oss utan den. Nu ska städas.

 


Dagarna går fort


Shulululu!
Dagarna går fort. Imorse, eller aa, runt 14.00 (då jag och Emma fortfarande låg i våra sängar) sa jag bara " om ca 2 månader är det nyårsafton igen" emma svarade ALICIA!!!!!!!Tyst!!!!
huh?  Åldersnojja? :P

När vi tillslut orkat gå upp så pallrade vi oss iväg till Willys, vi storhandlade.. Sen gick vi till Ica stormarknad (där har det mycket bättre kött och frukt än på willys).... Och sen gick vi till Willys igen där jag handlade kakor och glass som vi ändrade oss om hehe.
Nu är iaf vårt kylskåp fullt muuuuuums <3 Alltså ni ska ha sätt, det har varit TOMT i 3 dagar för vi har inte Orkat gå.. Nu ska vi svulla igen !! Det känns så otroligt braaa att ha mat i kylen hahah mat är SÅ VIKTIGT för mig =P Trots att man är många hundralappar fattigare känns det Sjukt bra ;D

Aja nu ska jag nog äta nått.. fick med oss allt på listan idag (förutom färska champinjoner som såg ut som lilleputtar).

Ha en bra kväll!

PS. Rigo gick vidare igår i körslaget, tjoho! Glöm inte att rösta nästa vecka igen! (På Rigo) såklart!

Söndag:(

idag gick det upp för mig att jag inte kommer klara mig med min pengar. jag satt hela naten och letade efter jobb men det fanns bara två jobb som passade mig så imorse då gick jag in på csns hemsida och skickade efter blanketter för studielån:( men men det löser sig nog.
fasst idag gick jag till och med in för att se om man fick betalt för att ge blod SOM JAG HATAR! och alicia sa typ att man får en t-shirt:P

min lilla lillebror david fick en kanin idag! den var ju jätte söt! nu vill jag också ha en och dem kan ju faktiskt bli rumsrena:P haha men alicia ogillar verkligen råttor, hamstrar utan hår på fötterna och typ marsvin tror jag så hon vet inte om hohn kommer bli äcklad ifall vi skaffar oss en. men jag tänker att vi nog kan testa med ludde när vi kommer till södertälje nästa gång vi kommer.

Kylskåpet har typ 4 saker i sig och det e typ smör och skinka. vi har skutit upp att handla i tre dagar nu om inte mer. men idag då jävlar!!

En qué fallamos?


Dagens låt -- Con la Diva


ÄLSKAR DiSNEY och dessa små klipp.. Mkt gladare men ändå, lite sorgsna?

 


 



Pocahontas en castellano (La versión Latinoamericana).



Me crees ignorante y salvaje?

Inget depp  - LOVE IS IN THE AIR ( in this clipp)

Rey León - Español Latino (Versión lationamericana)



:) Tarzan- Versión latinoamericana EN MI CORAZÓN ( I mitt hjärta)

En mi corazón estaras siempre- I mitt hjärta kommer du alltid att vara ( kolla bara åt sidan, och du kommer alltid att se mig).


 I know we are different, but.. deep inside us, we are Not that different at all.

Enjoy / Alicia

 


Back to basic

Japp idag blidde jag rödhårig igen! ganska nöjd men det kunde varit rödare. det verkar som att nea åker hem imorgon och då kommer pappa och lämnar min nya byrå! fy va skönt det ska bli. Ska söka jobb på måndag också... måste hitta något nu när jag inte har engelskan längre. fan har inget att göra!!! kanske borde bättra på min träning men vem fan orkar?!

vi var på stan idag men jag och alicia köpte inte en pryl! fy va stolt jag e. Vi hade två tekniker som gjorde att vi inte ville köpa. ena var att inte ta på kläderna den andra var att säga att allt e fult och pissit. haha det verkar ha funkat iaf:P

jag har ätit ett majs! smakade maten som alicia gjorde och det var ju inte så tokigt men nu hade jag ju gjort annan mat till mig och nea så fick nöja mig med ett majs:P nästa gång ska jag äta den rätten:P


det rinner sås istället för blod i våra kroppar


God morgon! Uppe med tuppen kan man väll la säga att jag är :P Sitter och lyssnar på systrarna Wittlocks snarkningar ( i otakt ) - smickrande..hehe..
Sömnproblem
Måste erkänna att jag själv haft grova sömnproblem hela veckan. Lägger mig i sängen vid midnatt och då *klick* är jag heeelt klarvaken. Sen så ligger jag där avslappnad och tänker inte på något i 3-4 timmar - men somnar inte ?? Varför fattar inte min hjärna att den ska stängas av? När jag kommer på mig själv att jag är vaken blir jag så lack och börjar räkna grisar eller tänka på nått riktigt tråkigt ( ex att en gris pratar med en annan gris, sen kommer en till, sen en till... sen är dem så många att de inte får plats i mitt huvud.
Men sen somnar jag runt kanske 6-7 och vaknar runt 9.. Sen är jag en zombie hela dagen förutom på kvällen då jag skulle kunna springa ett maraton. Varför ÄÄR det såhääär ? :( Nån som har ett bra sömntips? (inga sömntabletter).
Emma smiskar Linnea
Annars då.. Emmas lillasyster är som sagt här, vet ni vad vi gjorde igår? Vi spelade den elaka versionen av sanning eller konsekvens igår. Muahahah. HAHA. Jag vaknade upp med att det står med en fet tuchpenna ZORRO på min mage... hehe men jag lovar att emmas mage ser värre ut för jag skrev VATAS LOCAS FOREVER ESEEEE på den :P Hahah gangsters. Linnea ville se en gangster film igår, vilket hon gjorde också- men jag och emma hade som ursäkt att vi har inget getto i oss, så vi pallade inte se den ;)
Några andra roliga händelser ur gårdagens spel var väll att Linnea la sig över Emmas knä och Emma fick spanka Linnea det hårdaste hon kunde. Linnea tjöt ju mellan asgarvet och Emma såg ut att kissa på sig när som helst. Alltså kan ni tänka er Emma smiska Linnea eller? VET NI HUR ROLIGT DET VAR? hahahhaha....
Sen fick jag visa med en charad hur jag går på toa... Linnea fick dansa som en apa och låta som en amulans.. aa det var många roliga saker hehehhehe.

Vi beställde även pizza igår. Detta är ett meddelande till pizzabagaren : Vet du vad bea´sås är för nått? DET SKALL MAN INTE ANVÄNDA 18 FETA SLEVAR AV :@

Kolla bara på våran något SÅSIGA PIZZA, är detta ett skämt?????

SÅÅÅS

När vi spela sanning elr konka: Emma drack vin o e därför lite dragen. Jag drack inte.



 Min vältränade zorro mage, gjorde denna bild liten med flit. Ytterst privat haha.

Idag blir de shopping chicas - vi hörs sen hoppas ni får en lika bra dag som vi!


Jag vill så gärna ha..


Jag vill så jätte gärna ha en minigris, alltså jag vill verkligen!! Jätte, jätte gärna!
Har så länge jag kan minnas vilja ha en, de är så söta och SÅÅ underbara. Snälla, snälla tomten .....Jag vet precis vad den ska heta också <3 ...



Snuttiputtinuttisnuttnutt!!!!!!!!!!!!! <3



Såhär glad skulle jag bli =D

/ A


last seminar today:(

idag hade vi dragons den. skit jobbigt och´och så klart fick jag black out 30 000 ggr. men kursen e iaf slut nu. det fanns tyvär ingen plats för mig i den uppföljande kursen men jag får helt enkelt vänta till nästa år.
Den där stockholmarn som var i min kurs hann jag inte snacka med idag så jag fick inte hans nummer. inget sånt utan att ha någon från mina egna trakter att snacka med:P 

snart sitter nea på tåget hit för att hälsa på storasyster:) imorgon blir det en tur på stan och kanske till studenternas hus för att fixa tillfälliga kårkort och sen finally till A6 och söka jobb och shoppa.

jag och alicia släppte skolböckerna och nu spelar vi istället tekken 5:P mkt mer roligt:P jag fastnade när jag skulle skriva en memoreport så om ni har några förslag så snälla hjälp mig! vad för företag ska jag skriva om och vilken possition ska jag ha och vad ska mina argument åtgärda?

jaja nu ska jag äta en chokladboll och sen kanske gå till affären där mitt paket väntar:)

Kommer inte på någon bra rubrik :P


Hej!

När jag och Emma kollade på statistiken på er läsare tidigare idag höll vi ju på att smälla av. Vad många ni är! Man måste ju tänka på vad man skriver :P Jättekul att ni läser iaf, och vi får ju några kommentarer då och då men nästan alla är ju anonyma vad tråkiga ni är :P
Har tyvärr inget roligt att skriva nu då jag och Emma har tvättat hela dagen. Men vi hörs imorgon så får vi hoppas att dagen blir mer intressant.
God natt sov gott.


HAHAH JAG DÖÖÖR


Haha, alltså är det inte lite pinsamt roligt? Tycker synd om henne!!!

 

Idag har dem hiphop tema på Akademin Jönköping (studeternas klubb) hehe... Men jag och Emma ska Inte gå. Vi skall dansa här hemma istället. Jag ska nog festa på läsk och Emma ska dricka vin sa hon. Nu ska vi tvätta!!

Btw, om någon har den här låten, alltså just den här låten utan några engelska ordbajs i, skicka den till mig på msn!

Ni känsliga tittare behöver ej se på kvinnorna i videon utan bara lyssna på låten som e BRA :D
Hörs sen!


nedräkning!

Tre lektioner kvar sen e engelskan i princip slut:S den var ju så rolig. Mailade idag och bad om en reservplats men vi får se hur det går med det. nu ligger jag här halv död, ont i huvudet och supermega vagel i ögat. imorgon blir det tvättdag och pluggdag. nea ska komma i helgen:) det blir skönt med tanke på att vi knappt sågs förra helgen då jag var i södertälje. det var inte så händelserikt men jag fick iaf träffa världens bästa tim och nettan:) JO!! jag höll också på att bli påkörd:O satmaran trodde hon körde en jävla hummer istället för en vanlig Volkswagen, antingen kunde jag stannat och blivit påkörd eller så var det diket. det blidde diket. var helt skakis efter pappa med vi satt i princip och skrek åt henne i en minut sen kom vi på att vi stog still:P

Idag träffade jag en i min klass som kommer från stockholm så det var skönt att träffa någon någorlunda bekant:P han var iaf himla trevlig och vi satt på båda lektionerna och snackade skit och så efter. yay me.

nu gäller det att jag tar två alvedon sen pyjamas!!
nattinatti

God morgon


God morgon på er!
Hoppas ni mår bra. Själv mår jag strålande. Vaknade upp i en lägenhet fri från damm och stök- en glänsade lägenhet helt enkelt! Städade ju hela dagen igår.
Har även fått i mig lite frukost och har för en gångs skull gått upp innan 09 på morgonen efter en sömnlös natt, men det gör inte så mycket, för kommer troligen sova gott denna natt! Tror minsann att jag ska ta en långpromenad när det närmar sig kvällen. Japp, vaknade helt enkelt upp med gott samvete och tror att denna dag blir en bra dag. Har lektion 15.00 och efter att jag smällt frukosten framför Tv:n skall jag sätta mig och studera eftersom jag har muntlig tentamen i fonetik idag. Ungefär så är min dag planerad :) Juste, kl 21.00 får jag inte glömma att se på andra avenyn heller. NE, nu skall jag fortsätta se på morgonnyhterna, sitter så skönt här i Divan delen av soffan :) Emma är i skolan.
Hoppas ni får en trevlig  Tisdag!


Heja heja Rigo!!!


hallå! Måste bara skriva, ni kollar väll på körslaget? OCH ni röstar väll på Rigo?!

hade jag vetat att Rigo varit med hade jag tamigfasen själv gåt dit o sjungit, skit samma att man gör bort sig för hela världen liksom. Mirakel kan inträfffa!

Har sätt dessa sköna män 3 ggr live!

KOM IGEN RÖSTA PÅ RIGO I KÖRSLAGET NU HÖRNI :P vivavivavivaaaLatinoo


Pannkaks tårtan


Japp nu kommer de "efterlängtade" bilder på tårtan som vi baka till Emmas födelsedag..

Det var första gången Emma ÅT och baka en pannkakstårta, och med ett gott sammanarbete blev tårtan såhär fin! God var den självfallet också.. Pannkakstårta är faktist väldigt enkelt att göra och så är det väldigt gott så den rekomenderas verkligen om man vill överraska någon, får besök eller likanade och då man vill ha något gott men inte orkar anstänga sig :) Ekonomiskt är det också! Så passar perfekt för alla fattiga studenter :P







Annars då.. Sitter här hemma själv med relativt tomt kylskåp. Hann aldrig gå till affärn idag, dock har dem ju öppet två timmar till men inte så kul att gå i spöregnet eller hur?
E verkligen sugen på nått gott nu, glass eller nått.. Åh, har ju faktis jordgubbar o bjrönbär hemma och vispgrädde..Här ska svullas!!
Kanske sätter på en film också.. oh ja, nu vet jag- One three hill boxarna!!



Var på A6 förut, ett stort shopping centrum här i Jönköping, där köpte jag en glass som passade lite med mitt nagellack (blådär) men gud vad jag tycker det nagellacket är snyggt! Det ser typ svart ut men i ljuset blir det mörklila, som blåbär!


Speeding cars



Vet inte hur många gånger jag lyssnat  på denna låt. Fin är den väll iaf? Kram / A


Mitt namn på msn var: Pluggar! den som stör får spö


hej!
okej... jag vet inte vad du har skrivit för fylleinlägg här nedan emma, men NEJ jag skulle inte ha följt med vet inte höra ordet alkohol och jag har ju faktist tenta imorgon :P
Men men, vet ni att emma mobbade min dator jätte länge för att den bara har 10,1 skärm, tror ni inte att hon går o köper en likadan nu då? HAHAHAH fast en blå (jag har en röd).. avundsjuka eller vad? ;D

Ne men hörni, skrev ju som rubrik vad jag hade för msn namn.. Såklart blir jag störd av två st ändå ! Först skriver min storebror och sen min lillasyster, varför är syskon så tröga? dah. men det gjorde inget, det var trevligt.

Men iaf, emma är ju i södertälje och jag här hemma, jag trodde det skulle bli sjukt läskigt att vara här själv men nu efter 8 timmars plugg är jag så sjukt trött att jag inte ens vet vad jag heter. I vanliga fall hade jag blivit rädd för mina egna andetag och fått för mig att de skulle stå nån rymling utanför fönstret u typ gul regnkappa och luva haha. Men ne nu e jag för trött för det, men jag är iaf inte rädd för att vara rädd! Eller jo lite:P
Vilken räddhare jag är.

Ne men önska mig lycka till på tentan imorgon!! Smarto pluggar dagen innan men ändå...
Jag har även tvättat idag SJÄLV för första gången någonsin i mitt liv, och det gick strålande fast jag sopade allt under torktummlaren för orkade inte städa efter mig tihi.

Tänkte visa bilder på min och emmas goda pannkaks tårta men hittar ej den dumma kameran så de får bli imorgon för då ska jag STÄDA. Ska bli skönt!

God natt dröm vackra drömmar! (Själv har jag inte drömt en enda mardröm eftersom jag har min drömfångare ovanför sängen". DEN FUNGERAAR.
Hejdåhejdå




"vattenfall hur måååår du" regnbågen i dunderklumpen

japp idag har jag ätit china och taco. nu e jag på g för utgång. ett par groggar och nu e jag redo! cp here we come! ska träffa linda for the first time since i moved! Alicia du skulle följt med.

Imorgon blir det utgång med mamma och compani (compani e ännu okänt... förhoppningsvis en pojke eller två att titta på) kul blir det iaf.

jag fyllde år i onsdags:) alicia bjöd på god mat på jensens böffhus. sen köpte jag en dator i födelsedagspresent till mig själv... hmm vad men, jo vi kunde visa vägen till gina tricot åt en tant!

fast i Skövde

nu e jag emma ¨på väg till min fina pappa i södertälje. min dag började med att min biljett inte hade kommit så jag fick sitta i telefonkö ett tag. det ordnade sig fint men sen kom det jobbigaste på hela dan... det e något som jag gjort många gånger men idag var det extrajobbigt för jag var så fruktansvärt trött... jag var framme vid tåget EN TIMME för tidigt GHAAA!!!! fan va arg jag blev. och sen kom jag på att jag glömt be någon hämta mig i syd. jaja jag hoppas att mamma eller pappa eller kanske tony kan plocka upp mig. aja nu ska jag försöka hitta någon som kan säga vart mitt tåg står för idag visar dem inte vilket spår det tåget ska komma på. IDIOTER! och jag har druckigt för mkt så jag måste kissa men kan inte på dessa superäckliga toaletter.

Tips från coachen: Förberedelse e allt och lite hjärna kan oxå vara bra.

RSS 2.0