Hemma i Himmelkvarna bort från Slöddertälje


Yes nu är man äntkligen hemma! Skönt faktist, men saknar såklart familjen!
I Slöddertälje hände ganska mkt..Emma skrev ju om vårat lilla äventyr med bilen.. Alltså i fredags körde jag bilen i 5 timmar och kände mig ganska bekväm i den och var taggad men nej nej.. den asiatiska bilen (rishögen) HAHA. pallade inte....
Annars det som hände i Södertälje för min del var väll att jag mestadels var hemma med familjen, vilket var väldigt skönt. Att få äta god mat m.m!!! MMmmmm... Ni kommer väll ihåg på Chiles nationaldag den 18 sep när jag bakade Piroger och det blev så MISSLYCKAT. Så när jag kom hem till mina föräldrar fick jag RIKTIGA Empanadas (chilenska piroger) SÅ HIMLA GOOOAAA!
Vet ni varför den firas förresten? Pga självständigheten från spanjorerna såklart!! År 1810 tror jag, fast det skulle dröja några år tills det blev erkänt som Chili , chili, chileeee.

Nää nu skall här städas.. sen får vi som om de blir pannkakstårta här hemma..Emma fyller ju år! Ska ni inte gratta henne? :)


Lite bilder från när vi var på väg till Slöddertälje:
Emma mummsar lite på en korv.

Men godisgris som jag är tog jag en toscamazarin istället. =)

Jag köpte även hem min bakelser till Aurora från bakriet som ligger precis vid mitt hem :P :



En dag kom min pappa hem med en påse (lika stor som en Ica-påse) även om inte bilderna ger en ärlig bild:
Kan ni gissa vad det är??



Juste hahah...


POPCORN Á LO CHILENOOOO



Också får vi inte glömma min pappas Empanadas: <3 <3 <3



Ajajajjajaja.. SÅ GOOOOOTT !!


Huskvarna


Hej!
Nu så sitter nog Emma på tåget ner till Huskvarna. Jag blir kvar en dag till i Slöddertälje jag.. Åker hem imorgon.
Tanken var ju att vi skulle ta Emmas bil ner idag. Haha. Min pappa fixade och trixade med den i verkstaden men sen sa han" den här bilen är bara att skrota typ :P " .. Men envisa som vi var ville vi ju ta den iaf, tills tillslut även Emmas pappa erkände att bilen faktist inte är gjord att köra så långt..
Så tyvärr blir det tåg för våran del.. Lite snopet faktist, trodde bilen skulle vara i mycket bättre skick än den var...
Men men , har iaf fixat hörlurar till min ipod nu, och det är ju ganska mysigt att lyssna på musik när man åker komunalt :)
Ha det bra så länge! (Nu ska jag se idol).

En resa


Har varit väldigt dålig uppdatering.. We know...
Men man har ju ägnat så mycket tid så möjligt att vara med familjen. Är fortfarande i Södertälje och det är väldigt roligt och många roliga saker har inträffat!
Känns inte så motiverat att skriva nu då får ta det imorgon eller nått!
För att göra inlägget kort, vi nämnde förut att de vore trevligt att åka en kryssning igen som vi gjorde för ca 10 månader sen... Till Riga var det då. Att man gick onykter i 4 dygn är ju en annan femma men vore faktist kul!
Har dock varit i Riga 3 ggr nu... kanske nån annan kryssning.. Eller en utlandsresa! Sol och värme fattas här!!



När alicia var i RIGA i sommras... ååh, tänk när man gick klädd sådär?? Ge mig solen tillbaka :( nu.


"Man ska kyssa många paddor innan man träffar prinsen" - Emmas Farmor

Idag tvingade jag med mig en nyvaken alicia till nykvarn för att provköra min bil:P pundarbilen rullade och alicia tyckte att det var jordens katastrof att vi körde "miljö ovänligt" haha. Vi tog oss mot järna men var tvungna att göra en riktig fuling för att vända och köra mot macken. Sen till almnäs där vi skulle testa start och så skulle jag få köra lite. det värsta händer! almnäs ligger i inget och där får vi inte igång bilen för batteriet la av. I inget!!! Min ömma fader kunde iaf komma med startkablar och den har gått sen dess. det enda riktiga felet vi gjort idag e att av våra tre parkeringar vi gjort har inte en enda varit tillåten:P jo och vårt bilbatteri löddrar:P nu bär det av till stan! see ya!

Kusin Det


Befinner oss i Södertälje igen. underbar känsla att träffa familjen iaf.

Appropå något helt annat..ser här kan de se ut hemma hos oss när vi tar kort på varann i ett mkt...flummigt tillstånd:

Påminner de inte lite om Kusin DET från familjen adams? Hehe...

 


Godnatt!


Ingen förståååår...hur dååååligt jag mååår...ingen förstååår, min oroooo...


Nej, ingen förstår hur dåligt jag mår. Denna åksjuka..Känns som om jag halsat 13 liter tequilla ungefär.. Inte är det bättre att jag precis slukat en chips påse helller..Stackars karln breve mig på tåget...

Ankommer till Södertälje om ca 2 timmar iaf.. De enda poitiva är väll att träffa sina kära föräldrar och sin lilla lilla syster.. Hm, inte mkt mer faktist...Slöddertälje! Längtar redan hem till Huskvarna! <3 Och hoppas verkligen min syster och hennes vän kommer förbi nån dag som de sagt...Hör du det Aurora! :P

Ush vad tåget vajjar... Måste sluta inte jag kräääääääääks!!!! Blä
Åker baklänges på köpet, kom o rädda mig nån!!!!!!!!!
Slöddertälje
Dumma äckliga tåg

Psykorna mot soptunan



Slapp dag idag, pyjamas hela dagen och inte en enda nypa frisk luft förutom då jag gick för attt slänga soporna några meter... Imorgon åker vi hem till Södertälje under helgen.. Spännande!

Så här kan de se ut när vi går o slänger soporna:

Med ugg på fötterna..........................


Polisen i jönköping uppmanar oss att inte bada i badhuset pga av giftiga gaser från svett och kiss ...Jo sen att dem ska sätta mer mannar på att kontrollera cyklisternas lyse:P Jönköpings största katastrofer!

Tvättstuga idag! Vi tvättar jämt på onsdag eftermiddagar men nej nu har någon jävel tagit alla eftermiddagar till nästa fredag. Jävla idioter! man borde ha en varsin bestämd dag. lite roligt hade vi idag iaf:P Jag hör hur alicia säger med panik i rösten "neeej vad e det där?" jo helt sant en silverfisk på golvet i torkrummet. tveskärrtar i avloppet kan jag ta men silverfiskar nej du där går gränsen. jag försökte iaf tappert rädda min rumskompis genom att dränka aset men en sån flaska med små hål i som mormor använder när hon stryker. vet ni? Dem jävlarna dör inte av lite vatten. Jag fick mosa aset. han dog ju men det var inte så mysigt.

Det absolut värsta idag var att den coolaste personen i idol åkte ut!!! Nils jag tror på dig iaf!

imorgon kommer jag mamma!!! ska få god mat och träffa nea och david:)

Hur man baxar en cykel

Satt och tänkte hur en bra blogg egentkligen är..En bra blogg ska ju nånstans vara intressant typ. Man ska dela med sig om roliga och mindre roliga saker ..
aja whatever..vi clubade i helgen faktist..Var lite dött i början men sen blev det lite mer drag på min ära..
Hoho, visst blev det några drinkar o en o annan shot...Men ändå var ju läget under kotroll... Trodde vi..
När vi var på väg hem var vi ganska hypade faktist, sen var det galet kallt så såklart vi ville komma hem fort.. Det var då jag såg den...det stod liksom mitt namn på den.. Ni som har sett Ice age vet hur det är när den där lilla ekorron får syn på sin nöt och liksom flyyyger fram på rosa moln till den.. i slow motion...
Ungefär så var känslan, så aaa.. vi hämtade cykeln hehe och sen skulle vi ju rulla iväg vare tänkt.. första trampen går bra, andra trampen går bra.. sen .. sen låg vi mitt på asfalten.. Man kan väll säga att vi var rattfulla på cykeln och nog vare över 0,2 promille alltid.. men haha det slutade bra men lite skadade knän och en rejäl duns i asfalten på våra bakhuvuden..Sånt som händer...men har bara en enda sak att säga... DUMMA CYKEL!!!!!

Taggade banditer!


Den snälla cykeln

Skarru baxa en cykel, kolla runt så att inget ser, sen ta den fort som f*n och cykla iväg (försök att inte ramla..)


Början på början!


Ojoj vad mycket som hänt sedan senaste uppdateringen..Men det är ju så roligt ändå, för att då har vi så mycket att skriva om! :D
Vi har iaf haft en väldigt spännande helg .. Men vi tar det lite senare, sparar det bästa till sist så att säga..
Kan ju börja lite tråkigt..eller väldigt tråkigt och skriva om MAAAAAAAAAT.
Vi ska börja ett nyttigt liv faktist.. Till och med på Mcdonalds var jag nyttig och åt sallad istället för pommes, emma fuka däremot med pommes ;P
 Den underbara glassen fick vi inte njuta av..

Nyttig på donken!


Emma tappa en peng eller nått
Nyttig mat hemma!!
En rå pirog..min första!


Uppdatering följer!!


18 Sep:

Skall firas med empanadas och pastel de choclo..Samt lite choklad och bakelser!!


 

 

 

 

 


Men gula fula bil, flytta på dig!!

Citerat min pappa på motorvägen:P

Tvättstugan idag igen:P nu e vi proffs på riktigt!
det var över en vecka sen vi hade lektion. lite långtråkigt men vi hittar alltid på något. i absolut värsta fall så tar alicia tag i städningen mitt i natten:P
Igår tog vi en tur till ica maxi...det var iaf vad vi trodde men det visade sig vara ica supermarket och det var ju inte så fruktansvärt bra förutom att vi fann världens godaste melonglass!

imorgon ska alicia göra massa empanades=chilenska piroger och en massa annan chilensk mat för det e Chiles nationaldag på fredag och då ska man ju äta masssoooor enligt tradition. ska försöka få henne att göra Emmatillåtna piroger. dvs inga grönsaker eller såna konstigheter, jag kan ta lök men inget mer:P


Colo-colo, är det såå konstigt?

Godmorgon!

Jag satt och tog mitt morgonkaffe för cirka 3 timmar sen, och satt och läste aftonbladet. Jag klicka otroligt nog in mig på sportbladet, hur ofta händer det liksom? Men det gjorde jag iaf, och möts av artikeln nedan som jag klistrat in...
   Varför skulle Colo-colo vara ett av världens lustigaste fotbollslags namn? Det är ju laget som min släkt alltid hejat på haha..Klubben har ju fått namnet från en indianhövding, hur kan aftonbladet blanda ihop det med en läsk?? Det enda roliga jag kan tänka mig är att folk tänker culo-culo istället för colo-colo haha..Alltså culo-culo= "rumpa-rumpa"...men är det inte lite långsökt? Dessutom är det ju inget som icke-spansktalande skulle förstå.. =/ Då är det väll mycket roligare att en fotbollsspelare heter Kaka? Det betyder ju bajs!!

Jaja, snart ska jag iväg till skolan för min bok har kommit !





Lista:
Fotbollens 10 lustigaste klubbnamn

Klubbnamn som Manchester United, Milan och Real Madrid är ingenting för Sportchansen. Listgurun Lars Nylin presenterar i stället fotbollsvärldens mest lustiga namn. Här är tio favoriter.


10) Colo-Colo, Chile

Chiles mest framgångsrika klubb är inte en felstavad läskeblask, utan en hyllning till en mytomspunnen indianhövding.









9) Newell's Old Boys, Argentina

Lionel Messis moderklubb, döpt efter grundaren Isaac Newell, från Rosario är den meritmässigt bästa av alla klubbar som fått för sig att vara grabbiga redan i namnet. Särskilt i Schweiz är greppet mäkta populärt. I Bern finns Young Boys som döpte sig som en lustifikation på Basels Old Boys. Brommapojkarna står för den svenska insatsen i genren.

8) Sheffield Wednesday, England

Sundsvall Onsdag. Stuttgart Mittwoch. Nej, det funkar liksom inte. Men efter bland annat fyra ligatitlar anno dazumal kommer engelsmännen hyfsat undan med sitt bisarra namn. Ett namn som togs efter den veckodag när klubben, ursprungligen en cricket-klubb, bildades på 1800-talet.

7) King Faisal Babes, Ghana

Klubben som fostrat Gefle IF:s Yussif Chibsah är bara en av många vassa klubbnamn i Ghanas fotboll, detta blir uppenbart längre ner på listan.

6) Go Ahead Eagles, Holland

När klubben från Deventer bildades ville den heta Be Quick. När det var upptaget valde man det knappast mer självklara Go Ahead. Eagles tillkom efter en klubbsplittring 1971.

5) Deportivo Wanka, Peru

I engelsktalande är detta de snuskigt roliga klubbnamnens moder och det säljs i England tusentals Wanka-tröjor varje år. Klubben från Anderna tog 2004 till den ultimata metoden för att tillfredställa behovet av en toppklubb i staden Huancayo. Man började spela på 4 800 meters höjd över havet för att motståndarna skulle tappa såväl andan som poäng. Det godkändes dock inte och klubben skickades ur den högsta peruanska ligan.

4) Maseru Naughty Boys, Lesotho

Klubben kommer inte, som namnet antyder, från huvudstaden Maseru, utan från Qacha-distriktet i öst. Klubbnamnet och divisionsstatusen hade man köpt från en huvudstadsklubb i bekymmer. De elaka pojkarna från Qacha åkte ur förstaligan i våras och slipper därför denna säsong möta topplaget Lesotho Correctional Services.

3) Eleven Men In Flight, Swaziland

Premier League-klubben från kungariket Swaziland kunde 1999 ha kortat namnet till Eleven Men In Fight. Efter en träingsincident den säsongen fördes en spelare till sjukhus sedan han av en lagkamrat slagits i huvudet med en planka.

2) AlbinoLeffe, Italien

Namnet på serie B-klubben från trakterna av Bergamo är troligen dubbelt så kul i Sverige som i övriga världen. Namnet uppstod när klubbarna Albinese, från staden Albino, och Leffe slog ihop påsarna 1998. Klubben har inlett denna säsong på ett extremt blekt sätt.

1) Mysterious Dwarfs, Ghana

Elvan från hamnstaden Cabo Corso i Ghana är knappast bäst på hörnor och andra fasta situationer. Gissningsvis utnyttjas detta av motståndarlag i landets andradivision som Bright Future och Soccer Learners.


Världens största swimming pool?


Hallå hallå! Tänkte börja vara lite tråkigt och skriva delar av min dag, men sen skall jag skriva nått mer intressant (enligt mig)..
Hur som helst, dagen började som sagt med att jag kollade på one three hill. Det var så bra!!
Sen åt jag aprikoskräm hehe.. Sen kollade jag på topmodel. Sen åkte jag till skolan. Jag var där för att ordna passérkort, först vägrade de hjälpa mig, men jag drog en vit lögn och sa att jag bokat tid och fått den här tiden för att fixa kortet ;)
Då sa det otrevliga vaktmästaren " jaja, jag är ju ändå här så".. Också var han allmänt otrevlig hela tiden. jag gick helt osminkad till skolan med fult hår för inte visste jag hade man skulle fotas, så typiskt!! Återupplevde körkorts scenariot när jag skulle fotas!! Men detta var värre, vaktmästaren sa " kolla på vänster vägg" *KLICK* så hade han tagit ett kort helt utan att säga nåttt, dessutom ser jag grön ut på kortet :@ som en klen grön HULKEN heheheh..
Ne men efter det gick jag till biblioteket, otrevlig biblotekarie också! Jag sa "hej kan man få hjälp att se vilka böcket som finns inne här?" Han ba: eh, aa visst.." ............tystnad........ jag sa : " okej så bra.. men då vill jag ha hjälp".... han sa : "okej"...............och bara stod där!................jamen VAF*N HJÄLP MIG DÅ!!!!!!! Trög dumma gubbe.
Sen när han tillslut kunde hjälpa mig efter ett år säger han " din personliga kod" .. eh, va? ... Han drar en tydlig irriterande SUUUck......... ohhhhhhhhhhhhhh... har du inte ens en personligkod? Jag ba.. öh, nej eller alltså var fixar man det? "Ja den fixar du hos mig" säger han.. Jaha, var det så himla jobbigt eller?!?!
Blablabla...det slutade olyckligt och jag kom hem utan böcker haha.

Nu ska jag skriva nått intressant!

Googlade lite på vackra San alfonso del mar i Chile.. och vet ni att de har en svimmingpool där som är 1,6 km stor!! det måste vara världens största va?
Se och häppna!!!












Men visst är det fint? Fast jag skulle aldrig våga simma där.. Jag menar simmar man för långt är man ju verkligen ute på djupt vatten så att säga.. Tänkt om man inte orkar simma tillbaka liksom :P

tack och hej leverpastejjjjjjjj

One Tree Hill 6 på Tv!!

God morgon!
Det var en liten besvikelse att Emma glömde alla mina prylar som hon skulle ta med ifrån Södertälje...Men de skall komma på posten imorgon förhoppningsvis..Däribland fanns iaf One tree hill boxarna..
Jag har ju sett fram emot dem, så igår kväll blev verkligen lycka när min syster sa att One tree hill 6 går i Sverige IDAAAAAAAAG kl 11.00 på femman- tjoho!!!!!!! Det är dock avsnitt 20 men vad gör det :P
Så nu om ca 40 min skall jag ockupera tv:en med nån god frulle.
Sen efter det ska jag till skolan.
Hejdå
Ps: Aurora har studiedag idag, så hon skulle egentkligen kunna titta också, men det lilla shoppingmonstret åkte till stockholm istället :P




Mina favoritkaraktärer:





El cuerpo del deseo- Final.


Jag pratade med min mamma i telefon idag, som alla andra dagar ifs..Men idag är det Söndag, det betyder att de visar min favorit serie på tv som heter "El cuerpo del deseo" typ.."drömkroppen"..Och min mamma berättade att det är typ bara jätte några avsnitt kvar.. Serien visas på kanal 7, och jag har inte den kanalen här hemma i Huskvarna..buhu =(
Har sett avsnitten på youtube- finalen och allt, men det är inte alls lika roligt.. Saknar serien så mkttttt!! Har följt den sen i vintras, så det är ju så typiskt att jag missar hela finalen på Tv nu..vet vad som händer men ändå :P
//Alicia


Godiiiis och färg

 Hej!

En Emma-lös helg är det nu :( Men idag är trots allt en mycket speciell dag- lördag på köpet! Det är dags för lördags myyys om det så är det sista jag gööör, nu är det lördagsmyyys lalala!

Innan Emma åkte till Södertälje färgade jag hennes hår- det var brunrött på schemat! Hehe, en något orange färg blev trots aallt bra tillslut =)




Förutom att jag ägnat dagen åt att städa,planka lite på bussen och "rabatterat " några byxor så har jag handlat godiiis på min nya favoritbutik "hemmakväll" - nära 2 kg blev det hoho :P Men det är ju trots allt Lördag!



vår enorma fruktskål fick duga..då godisët ändå inte fick plats i någon annan skål..Den hade ju trots allt ingen frukt i sig. Fruktskål blir godisskål. Nyttig skål blir sockerskål- i like!


Btw, jag var fattig så jag pantade lite burkar på willys också..

Fluffi mina vänner är en rosa ludd telefon som står i en kartong i mitt och emmas rum men som jag vill ställa upp då den är så fin, så fin..Men vi har inget telefonabonemang för den =( Bild finns i tidigare inlägg.

Hejdå =)





Pastel de choclo


Hej!
Blev lite sugen på pastel de choclo nu på kvällen, chilensk majspudding eller majsgratäng kan man också kalla det! Mm blev nästan bätte än någonsin =)
Recept:
Köttfärs
Kycklingfilé
lök
kryddor
hårdkokta ägg
russin
blandas och steks ihop!

majs, basilika och mjölk mixas- och hälls över "köttfärsblandningen" sen in i ugnen 225 grader tills det fått fin färg sen strö socker på! Yummie..

Mamma Lotta: Vi har redan en flufftelefon =) Måste bara få ur den ur kartongen hehe.


Å nej nu e jag ju mätt!

Idag far jag hem till Södertälje! ska fira min stora pappa för han blev faktiskt 40 här om veckan. Grattis till honom. Vet inte om han vet att jag kommer ä nså det blir lite spännande. Träffar alla roliga gubbar från pappas gamla jobb. Känns lite ovärt att bara åka och stanna en dag men jag får ju träffa hela tjocka familjen. Stackars alicia mår inte så bra men på bättringsvägen iaf.

Nu ska jag göra mig i ordning för pizza med tommy och hans kompisar som kommer på besök. Käkade luch nyss så får se hur mkt jag orkar.. bara dem inte tar mig för en tunnis. :S

Äventyret i kylskåpet

Äntligen färdigstädat tills ska kkomma. tog lite tid men nu e det rent och fint hos oss igen!
Så klart blev vi helt utslagna och skulle dricka något ur kylen. Jag tog juice som gick ut idag...mmm jumjum. Alicia tog blåbärssoppan, vill inte ens veta hur mkt för gammal den var. Men den var iaf riktigt mustigt:P
Haha sen kom den skitroliga komentaren "Men Emma hur vet blåbärssoppan att jag har öppnat den då?" hahaha!

Synd att jag inte har bilder på när vi gick och kastade soporna! Alicia hade 7-9 tjocka flätor i håret ankellånga byxor och ugg. liknade en kvinlig snoop dogXD själv var man ju supernorma med ugg och jätte korta pyjamasshorts och min klasströja "cash is king"

pepparblomma!

Idag hände ganska mkt men ändå inte. Vi köpte en till blomma eller grönsakssak:P en pepparväxt. Ganska fin tycker jag. det stog på beskrivningen att den e stark men inte giftig så det kan man tvinga nån full stackare smaka nån gång.






Igår blev det pannkakor det var ganska nytt för mig men blev asgott! jag åt med sirap och alicia med kondenserad mjölk...BLÄÄÄH!
HAHA efter det fick vi något ryck och blev skitskraja för att  gå nära fönsterna så när det var dags förmig att känna om dörren var låst så ser jag alicia stå och försvara sig med en hårborste XD haha så jävla kul.

Nu sitter jag med färg i håret ska bli brunt med lite stänk av rött:) hoppas det blir bra.

Jag och Emma på Kreta! Öh nej 5 min från vårat hem :P


Idag var jag och Emma ute efter att köpa firrar. Men ekonomin hindrade oss lite, men på tisdag slår vi nog till!
Efter djuraffärn gick vi ner till stranden, det va så fiiint så fiiint. KritVIT len sand, blått underbart vatten..kändes verkligen som om vi var utomlands. Så nu vet vi var vi kommer ligga och steka sommaren 10!
Efter det gick vi in till centrum fick med oss lite kläder trots att vi inte skulle shoppa, men men :)

Dagen i bilder :













14,90 styck på willys


Det stod att de skulle vara ettåriga och lättskötta? Och det har inte ens gått en vecka. Skräp! Lite fina är dem
dock..Men visst ser dem ledsna ut..




090909


Rubriken är så för att idag är det den 9/9-09!

Som Emma nämnde nedan är det idag en tvättdag! Mellan tvättpassen har vi lagat mat och tittat på tv (top model och tyra banks show) Idag var det ett repris avsnitt där Tyra får utbrott på en av modellerna..haha omg.."Hello i am tyra banks and i am the best so listen du meeeeeeeeee!!!" BIATCH :P
Annars blev det riktig fest lunch idag minsann, fläskfilé , potatis kötbullar och bea sååås, hade dock ingen sallad hoho..
Btw, idag så gjorde jag ett test om vilken muminfigur jag var, och jag blev muminmamman? Tråkigaste ever!! Såhär stod det:

Alicia completed the quiz "Vem är du i Mumindalen?" with the result Muminmamman.
Muminmamman är både moralisk och vidsynt – en ovanlig kombination. De övriga medlemmarna av familjen är inte medvetna om att hon uppfostrar dem, delvis kanske f...ör att hon mest gör det genom att låta dem få begå misstag..

Förut det, dagens tabbe! I våran tvättstuga är det värsta pölen, nej , värsta pooolen för det verkar vara stopp nånstans, och tror ni inte att jag klev rakt i den TVÅ ggr, Emma tyckte det var roligt iaf.. hmmmmmmmmmm.
Jag tvättade mina små nallar som behövdes tvättas..På bilden är en vit nalle, som emma skratta jätte mkt åt för den blev helt luddig efter tvätten =(
Och lilla Lassie skrattar alla åt för att han är underviktig. "Platt"

//Alicia

FM i bilder:





 
Att vara, eller inte vara, en liten potatis? DET är frågan!


Vår mat hehe


Jag blev muminmamma

Fy fan va äckligt!!

Det står i hyreskontraktet att det bara finns TVÅ nycklar till lägenheten som vi bor. Men sen en dag verkar det som att någon har tagit ssig in i vår lägenhet och lagt ett par nycklar mitt på golvet. Dem passade in i våran dörr. Det var låst när vi kom hem så det måste alltså betyda att jäveln låste med ett fjärde par nycklar.

idag var det dessutom någon som rev loss vår namnlapp på dörren där det stod A. Romero E. Wittlock nu står det Alicia Carlsson Romero. Alicias mamma har aldrig skrivit ut en sådan skylt till oss och det var inte samma modell som vi hade haft. SKIT ÄCKLIGT!

Jaja nu ska vi tvätta! har väntat typ hela morgonen på att få komma ner till den tvestjärtsfyllda lokalen.


Sitter och funderar..


Överväger att inte skaffa hemtelefon ändå? Vill ju använda min rosa fluffi..Eller så sätter jag in den i telefonjacket och "låtsas" att jag har hemtelefon bara för att fluffi ska stå framme?..../A


En liten lista

Skulle du hellre..
1. pierca näsan än tungan ? - Nej, inget av dem!
2. Vara seriös än rolig ? - En mix!
3. dricka röd eller grön mjölk ? - Japp
4. brinna upp eller drunkna ? - whuut..inget av dem heller!
5. umgås med dina fiender eller föräldrar ? - Föräldrar såklart :)

Svara ärligt..
1. sommar eller vinter? Sommar
2. sol eller måne ? - Sol
3. vinter eller höst ? - höst
4. vänster eller höger ? - Vänster
5. soligt eller regn ? - Soligt
6. vaniljglass eller chokladglass ? - vanilj

Om dig..
1. hur mkt är klockan just nu ? - 21.43
2. fullständiga namn ? - Alicia
3. Vart vill du bo ? - Trivs bra här, men gärna på ett varmt ställe vid havet hehe.
4. hur många barn vill du ha ?- Jag vet inte..minst 2 :)
5. vill du gifta dig ? - Får se, har inte tänkt på saken.
6. rullar du spagetti eller skär du den ? - Jag rullar när jag väl äter, inte så förtjust i pasta.
7. har du ätit sushi ? - Ja
8. lyssnar du på nu ? - Tven
9. hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet ? - Har inga flingor
10. humör ? - Trött, sjuk och seg

Har du de senaste 24 timmarna..
1. kysst någon ? - Nej
2. sjungit ? - Ja hehe
3. blivit kramad ? - Nej
4. känt dig fånig ? - Hehe nej inte va ja kommer ihåg kanske lite när jag fick nått sjukanfall på willys hehe
5. saknat någon ? - Nja nej inte så överdrivet ännu.
6. dansat galet ? - Nej
7. klippt håret ? - Nej men de behövs
8. gråtit ? - Nej
9. ljugit ? - Nej inte de heller
10. blivit kysst ? - Nej

Grejer..
1. har du någonsin blivit jagad av polisen ? - Heheh nej
2. har du en hund ? - Nej men vill ha
3. tror du på spöken ? - Nej tror inte på vitalakan som fladdrar runt direkt hehe


Ica kuriren säger att den bästa falukorven bara finns på Lidl! hur dumma e dem?!

Nu har vi varit roomies i 10 dagar!
Ska köpa husdjur när jag får lön... två guldfickar i en skål:P super mysigt ju.



Gick upp tidigt imorse för att gå på engelskan då något super konstigt hände... en chines ställer sig och grymtar åt mig sen måste jag sitta bredvid honom i en sal som kanske rymmer 40 elever och vi var typ 60. Kom hem till en jätte sjuk alicia, hon verkar bli frisk snart iaf.

Jordens nyttigaste mat som jag kan äta blev dagens rätt:
köttfärs
linser(istället för typ ris)
lök gul och vit
paprika krydda
spiskummin
peppar och så
soya
sen äter man jätte mkt!!


Söka jobb på WILLYS e vad som gäller nu! vill inte ha ett fattigt studentliv direkt.


Vi lovar och svär att rösta på idolJon everytime!


 


RSS 2.0