God Jul


God jul på er. Hoppas ni haft det trevligt och fått det ni önskat er. Jag har haft det väldigt bra. Ätit god mat, umgåts med familjen, öppnat paket och ja, haft det toppen helt enkelt =) Tack alla för fina presenter och underbart sällskap! Är så tacksam för alla fina människor som finns omkring mig.

Det enda som fattades var ju min pappa.... jag älskar dig pappa <3


God jul


Dan före doppare dan


Imorgon är det jul :) Det är så mysigt att det är snö ute, klappar under granen :D Just  nu ligger skinkan inne i ugnen...Självklart skall den ätas upp redan ikväll :) Jag är sur på min mamma för hon säger att vi inte ska ha revbenspjäll iår. Så jag frågade henne "vad ska vi ha för kött då?" Ja.. det finns ju köttbullar och prinskorv, svarar hon.
Skojar du eller :-O ?!
Pappa brukar alltid koka kött jätte länge och vi brukar ha revbenspjäll såklart. Åå, synd att han inte är här.  Jul utan kött :(

Jag sa ju att jag skulle lägga in på vår gran, här är när den precis är gjord, så inga paket ligger under ännu :P



Stockholm


Idag var jag i Stockholm. Det var myspys och det var roligt som alltid med Joanna ! =) Kanon blire!!
Köpte de sista julklapparna också, kääns skönt o de e så mysigt med massa klappar under granen :D
Imorn ska jag till hemska läkaren igen. Buääääääh. Sen vet jag inte. Nu äter jag varma mackor iaf. Eller ja.. mamma sitter o säger " ät nu alicia" .. "alicia ät nu".. hehe JAJA. Jag är mig lik :D Men tycker ej om bröd ju.
Ps, jag hatar Sl!!!! Dumma förseningar.....

Livet e fint


Ja, livet är la allt bra härligt. Imorgon ska jag träffa Joanna och vi kommer nog ha väldigt roooligt!! :) Sen skall jag självklart shoppa de sista julklapparna. I Stockholm, of course.
Idag var jag på stan med mamma, Köpte bara en grej.
Men, sen var jag ju också hos läkaren.. Ush.. hon grävde hur mkt som helst i min mun, o de var så mkt blood! Ingen beödvning fick man heller... Men sen fick jag.... tabletter :P:) Som jag fick recept på.
Åhh, underbara uppfinning, tack för att min smärta är borta och tack för att jag är glad utan anledning. det bästa av allt, det finns 19 st kvar!!! 8-)
Morfin is the shit.. :%
Ne, nu ska jag hoppa in i duschen..
Sen ska jag ringa min pappa :) <3 Eftersom jag skrev på mejl att jag skulle ringa honom idag måste jag ju ringa. Detta var innan jag e hög, hoppas han tycker jag är kul hihihhi.
Idag blev jag taggad som Pocahontas av Camilla. Jag är mobbad for lajf! Men det är ok, ok Ok :D
Det enda dåliga med mitt liv just nu, jag får inte köra bil.. påga dessa mediciner.. åhh.. underbara bil, jag sätter mig i dig snart!!!!!! Och jag får inte drika alkohol heller... Så jag får spara julalkoholen till nyår, men de e najjjs, för då blir det mer då :) Får förresten inte dricka på nyår heller. Men det tänker jag göra ändå :D:D

ps, tagens tokigaste tokighet.. vi hängde över julkular i palmen istället för granen, det blev fint.. men mamma blev sur ;) ville ha lite sommarkänsla endastvis =( =D

Hejdåååå

!*^^%?=!!!!!!!!!!!


Kan inte beskriva hur aaaaaaaaarg jag är. Måste kanske göra om heeeeeela den dumma operationen för att doktorn klanta sig.. FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN.. smärta och utan mat i flera veckor till!!!!!

Berry temptatious chile

Denna införskaffade jag idag på bolaget. Chilenskt kärleksvin kallar vi det. Skall  sparas till nyår, upp till bevis om det fungerar. Ska ta reda på de, även om jag blir tvungen att halsa hela själv. Det har nästan precis kommit ut till Sverige. Så glad jag blev när jag såg det!!

Läs myten:

Den Italienska societetskvinna Beatrice hade en förbjuden relation med den ökända maffiabossen Berry från Chile. De senaste åren hade Berry varit bosatt i New York och det var också i våningen på Seventh Avenue 7783 paret hade sina heta men ack så hemliga träffar. Beatrice hade aldrig känt sig så kvinnlig som de där nätterna med Berry. Han välkomnade henne alltid med mousserande vin med färska hallon. Sedan var natten deras. Historien slutade, som man kan förstå, mycket tragiskt i ond bråd död. Under en maffiauppgörelse skadades Berry så svårt att han avled och den stackars Beatrice blev utom sig av sorg. Efter Berrys död kunde hon inte förmå sig att dricka den förbjudna men ack så frestande kärleksdrycken. En natt besöktes hon av Berry i en dröm. Hennes bortgångne kärlek uppmanade henne att hedra hans minne med en stor fest. Berry bad henne också att bjuda på den dryck som de så många gånger delat under sina nattliga seanser. Hon skyndade genast till affären och inhandlade så många flaskor Berry Temptatious som hon kunde bära och började bjuda in sina väninnor. Under en hel natt skålade det stora sällskapet för passionen och kärlekens återuppståndelese, om och om igen! Kort efter träffade Beatrice en ny kärlek och med Berrys välsignelse levde hon lycklig i ett kärleksfullt förhållande resten av livet.


Ps, köp det!!!!!!!

Fullt upp



Idag visades Grinchen på Tv. Jag ÄLSKAR grinchen och skulle nästan tycka att han var het om han inte var grön. Okej det där lät rasistiskt. Muaha.
MEN, jag missade det :(:( Men jag ska inte deppa, idag har kanal 5 gått och blivit värsta dröm Tv:en. Först visades grinchen, nu shrek 2 , och efter shrek visas happy feet. Tjoho! Perfekt för barnsliga nördar som mig som gillar allt som har med barn program att göra.  Ps, det Bästa av allt är att de visar shrek på SVENSKA. Cant be better!!!!

Idag har jag varit på stan med mamma o aurora. Jag har äntkligen fått mina lårhöga stövlar och en så s*****xig klänning.. tack tack tack mamma. Sen har jag fått make-up.. behövdes verkligen. TACK.
Och bäst av allt. Jag fick ta min egen korg på systembolaget och plocka... 8-) blev självkalrt alkoläsk, nyårskumpa sen köpte jag smultronvin och det Nya chilenska körbärschampgnen.. ååh <3 !!

Nu skall jag placera mig framför tv:en, sen ska jag hjälpa mamma att klä granen. Kanske kan lägga in en bild på den senare... om jag orkar :)

Hemma


Ah nu är jag hemma =)
Känns galet bra förutom att jag är hög på tabletter. Nä men, jag är helt virrig alltså. Som när jag såg min syster idag, jag kände inte ingen henne?? Allså jag koppla inte vem det var på jätte länge. Hon kolla på mig, prata med mig och jag tänkte "vem fan är de här?"... Är det inte sinnessjukt? jag är hög. Sjukt äcklig känsla!

Nä fortsätter skriva sen, sk ner på stan om några timmar med mamma. Vill ha en mössa. Södertälje har ju förvandlas till ett snöland haha. Sen behöver jag nya skor. Jag säger Rip till mina uggs =(.

Tog ju förresten tåget från Huskvarna kl 05.59..det var så sköönt att få skjuss dit. var helt död.

God natt



Nunca me senti tan fuera de lugar
Nunca tanto se escapo de mi control....
Volvi a tropezar...Lo que empieza, no termina!!

Jag är en nöt

 

Detta inlägg skrev jag för flera dagar sen men glömde klicka på uppdatera... so, here it comes:
Vi åker hem till Södertälje snart.. Ska bli så sjuuuukt skönt att få ledighet. Saknar verkligen familjen. Imorgon är sista chansen att aurora  haffar MIN klänning åt mig!! Hon ska till stockholm åt mig:P Håll tummarna!!
Detta påminner mig om att mamma sa till mig att hon sett en klänning på sisters...ska kolla det på hemsidan nu :)
hm.. glömde bort vad jag skulle skriva. Juste operationen. Den var hemskare än hemsk! Såhär 2 dagar efteråt är jag dödare än död! Kan inte gapa, inte prata, ser ut som ett svullet miffo och aa.. gör så förbaskat ont haha. Kan inte äta, får inte borsta tänderna, jag KAN inte öppna min mun.. .. såå äckligt! Jag kör munskölj med sprit och tuggummi :P  (pressar in allt.. tuggummit ligger mest bara där haha)
Nu skall jag fortsätta äta glass som jag gjort de senaste dygnen. Endaast! Sen skall jag kolla på en film. Sen sova :)


ica kan ha förstört min jul

Idag har det gått en vecka sen mitt paket anlände till ICA. Idag skulle jag i lugn och ro gå och hämta det. det var en skithäftig julklapp till David som verkligen ska ha det bästa. jag går fram till disken och guess what? hon säger att det paketet inte finns under numret som jag gav henne. jag blir stående i chock. jag kollade nämligen för ett par dagar sen att dem behåller paketen i 14 dagar. då frågar jag puckot kan ni kolla mitt namn då? "nej vi kan bara kolla siffror." hur i helvette ska dem då se att det e jag som hämtar paketet. jag bad henne kolla etiketterna på paketen med CoolStuff.se tejpen på och hon suckar rör sig sedan som en jävla sengångare och kollar fem paket. nej hon hittade det inte. då började jag. det var första gången i mitt liv som jag skällde ut ett butiksbiträde. hon sa att när påminelsen kommer skickar dem tillbaka paketet. Jag fick påminneslen efter två ynkliga dagar! hur kan jag få smset från dem om dem inte har paketet! från och med idag ska jag inte sätta min fot i den där jävla butiken!

Diet


Idag är jag lite småsur. Aurora skulle till Stockholm och offra sig och leta efter min klänning. Nu har hon ändrat sig, men hon kanske ska till skärholmen istället.  Hmm.. om hon inte åker dit blir jag sur!
Sen ska jag fasen börja på diet. Inte bantningsdiet, men ska sluta med socker och typ.. skräpmat.
Hittade en till studentbild. Haha alltså jag har tagit bort taggen på facebook. Smart att lägga ut den här? Men iaf, jag ser ju typ 500 meter bred ut? Och ser ju ut att väga minst 100 kg? Alla andra tjejor ser ju minimala ut =(
Alltså jag ser konstig ut:P Inte bodybuilder, inte tjock direkt.. dunder stor bara :P




ge mig en ny frisyr!

Idag förlorade Calle! :( han var ju så bra. Jag kan nästan säga att jag skulle låta honom bo här utan alicias tillåtelse:P men men det jobbigaste efter förlusten e ju att vi inte har något att göra på fredagar numera.

Vi diskuterade precis kring ett namn till bilen jag lånar i södertälje... den e btw den bästa bilen jag har kört, en skoda fabia. men vad tusan ska den heta? jag tycker typ sessan eller så men alicia tycker brum och det låter skittöntigt tycker jag:P ge mig förslag!

Funderar seriöst på att boka en ordentlig klippning. typ så som jag hade i ettan då jag hade kort på enasidan och ordentligt uppklippt.
 

det var så lätt förr:)

aja skit samma snart bär det av till södertälje. eller ja, om en vecka men innan det så blir det jobb en sista utgång på akademien och alicia ska till doktorn. men sen så ska vi leva flått men julmat och take away!



HAHA min idol har svikit mig...


Vindruvor




Jag kan inte beskriva hur sugen jag är på vindruvor just nu... Skulle göra vad som helst för en kapsel full med vindruvor. Helst röda, men gröna och blå eller lila går lika bra! En chilensk kapsell, självklart.... Ni har väll sätt reklamen. "Välj den chilenska druvor som får mer än 300 dagar sol om året".... Japp, välj den chilenska druvan!

När jag kommer hem till Södertälje ska jag iaf frossa i vindruvor... Nä, nu skall jag till tvättstugan.




Idol Final



God morgon,
har ni fått någon julkänsla än? Det har jag :D Och om dagar är det Lucia minsann, och idag får jag öppna den 11:E (!!) luckan i min julkalender. Jösses vad fort tiden går.
Idag är det ju dessutom idol final dagen till ära. Vem skall man heja på? För mig kvittar det faktist, hoppas bara på bra underhållnings Tv :P Måste nog offra lite pengar på chips och idyll, måste kolla kortet fort, de drogs ju hej vilt på senaste krogrundan. Hehe, nejdå, jag åt bara en stor pommestallrik- haha normalt liksom. Emma däremot var glad på en corona, 1 och en halv shot och sedan en jäger redbull. Måste kolla mina utgifter på kortet snarast.... Hm :D

Jaja, ni vet Rodrigo Pencheff? Från latin kings, infinite mass, Crossfire, Topaz Sound och även känd som Rigo?! Herregud, jag har alltid trott att snubben är Uruguayan / Argentinare.... Whuut? Han är ju fan Chiloteee så det skriker om det. Förstår inte att jag kan ha missuppfattat detta. Aja why not...

Tjena chilenare! (Hörde detta på ordjakten)


Slöddertälje


Om bara en vecka skall jag hem till södertälje till mamma och Aurora. <3 <3 Det känns fantastiskt! Och det som inte känns lika fantastiskt är att jag har det fasanfulla operationen på måndag. Skriver sen om den om jag överlever! Vilker jag säkerligen gör ;)

Åå jag längtar efter julen så mycket. Har typ handlat klart mina julklappar också. Tror att jag är klar iaf, känns skönt. Själv önskar mig, rättare sagt kräver denna från The body Shop:


Hehe skoja, men jag skulle bli happy =) =)

Orkar inte direkt skriva, men Emma kommer uppdatera snart igen iaf. Såhär såg det ut sist vi skulle till Södertälje. Emma hade glömt att boka biljett så jag packade med henne i väskan. Heheh.


Lovely sunday



Idag är det söndag fast det känns som måndag. Har ju ledigt på fredagar och lördagar, jobbar söndagar. Så det känns so att veckan blir längre. Väldigt skönt iaf.
Så hur gick jobbdagen dåå... Den gick bra !! Oväntat bra tror jag. Tycker verkligen om chefen. Han är väll sisådär 20-25 bast och verkligen en "lätt" människa. Tar livet med en klackspark liksom. Ah, bästa chefen iaf! Och rolig.

Imorgon är de jobb igen och då hoppas jag det går ännu bättre.

Idag har jag faktist handlat julklappar till Aurora! Jag tror hon blir glad ( jag hade blivit galet glad).
Ska nog handla nått till min snälla mamma också... Och den där förmorrade klänningen jag vill ha som är slut i just min storlek ÖVERALLT. Jag vet inte vad jag ska göra. Jag provade den i storlek medium och det var som att sätta på sig ett tält. Helt plötsligt hade den åkt ner till fötterna lixom. Jag som ändå har ganska breda axlar. Åååh varför finns den inte i S eller XS =( Min mamma har erbjudit säg att åka till Stockholm och kolla i varje affär efter den.. Och ja, såklart vill jag det. Rättare sagt, jag kräver det. :-)

På tal om mammor, emmas mamma kommer kanske på besök imorgon innan vi börjar jobba. Det ska bli trevligt. Eller så kommer hon på tisdag.

Ush sitter här o äter godis o dricker kaffe. blä, nu får de räcka med godis. ush, försvinn år min åsyyyn!!!

Annars gillar jag denna choklad och dessa chips  =D








Godis

Till jobbet



God morgon,
just nu kokar jag potatis och kåldolmar, svensk husmanskost =)
Ska hoppa in i duschen och försöka åka lite tidigare till jobbet som ligger mitt i Jönköping centrum. Kanske hinner jag kolla på lite julklappar då. Varför är de så svårt att hitta julklappar till andra? Jag hittar bara till mig själv :P


Jag köpte en huskvarna tröja till min pappa innan han åkte till Chile haha.. Blev väldigt uppskattad och reaktionen blev som om han fått något från typ Gucci, Chanel, Dolce Gabana ;) (Emma håller upp och visar tröjan).

Ne nu måste jag skynda mig.. Är lite små nervös för de nya arbetsuppgifterna men det ska nog gå bra.

Chao

Victor Jara





Loli



Jag saknar dig Aurora! <3


Befodring


Befodring på jobbet- Kom lägligt. Högre lön på jobbet, roligare arbetsuppgifter. Dags att börja sälja med de stora grabbarna.. hoho..nervös? Ja.

Röd klänning



Jag har lite små panik vet inte vad jag ska ha på mig på julafton. Vill åka in till A6 och kolla men jobbet  tillåter ingen direkt ledig tid. Och den lediga tid som blir över består av mat och sömn. Jag vet inte riktigt vad som händer på julafton, inte heller nyårs afton. Men bara jag får tag i en röd klänning Såå...! Har bokat biljett hem till Södertälje idag. Jag bara bokade, har inte direkt kollat med jobbet heller. Men jag längtar hem så otroligt mycket. Mamma!!! :( >>>>> ses snart :)

God natt, vi hörs när vi hörs.

RSS 2.0